Fremtiden for musik

Indret dit hjem som de kendte musikere

Drømmer du om at bo ligesom de kendte musikere? Nedenfor kan du lade dig inspirere af indretning i de tre verdenskendte musikeres hjem, hvor du kan få ideer til lidt af hvert.

Tænk i masser af farver ligesom Prince

Popikonet Prince boede i et utroligt farverigt hjem, som vi kan se i billeder, der er gået verdenen rundt. Den amerikanske popsanger var ikke bange for at sætte hele hjemmet op med flere varianter af tapet.

Et rum var endda designet med himmelagtig tapet. Lilla tapet også er en farve, og det er naturligvis ikke et tilfælde. Igennem hele Princes karriere blev han associeret med farven lilla til dels på grund af sit tøjvalg i filmen Purple Rain, samt mega-hittet med samme titel. Derfor er der også mange lilla farver i “Paisley Park”, som Prince-hjemmet blev kaldt. Efter at popikonet gik bort blev hjemmet åbnet op som et museum.

Hvis du ønsker at bo ligesom Prince, skal du ikke være bange for at skifte mellem farver og tapet i hjemmet. Kast dig ud i en verden fuld af tapet på fx tapet siden Familietapeter.dk, som giver dig masser af muligheder for at indrette dit hjem som Prince.

Kom med hjem hos Rihanna

Rihanna lader til at være lige så vild med lilla som Prince. Vi har tidligere skrevet om Rihanna her på siden, og i dag kommer vi endnu tættere på “Umbrella”-sangerinden. Sangerinden har sat sin luksusvilla i Los Angeles til salg, og det var i denne forbindelse, vi fandt ud af, at “Disturbia”-sangerinden også har lilla på væggene.

Det er i hvert fald tilfældet med hendes mini-hjemmebiograf, som har mørklilla farver på væggene. Derudover byder huset i Californien også på et enormt marmorbord i køkkenet, og der er højt til loftet med guldlamper i entreen.

Huset byder også på en hyggelig stue med pejs og meget andet, som du kan se på billederne, der kan give dig inspiration til indretningen hjemme hos dig selv.

Følg den minimalistiske stil som Kanye West

Hvis du ikke er lige så vild med farver som Prince og Rihanna, kan du overveje at bo ligesom Kanye West og hans kendt hustru Kim Kardashian. Det amerikanske powerpar har valgt at indrette hjemmet udelukkende i hvide og cremede farver.

Ægteparret har det til fælles, at de foretrækker en neutral farvepalette. Især Kim Kardashian er vild med et simpelt design. Hun kalder verdenen udenfor for kaotisk, og de lyse farver får den amerikanske influencer til at føle en øjeblikkelig fornemmelse af ro i kroppen.

Man kan fristes til at tro, at Kim Kardashian bestemmer det hele med indretningen, men faktisk var det rapperen Kanye West, som inspirerede sin kone til at gå op i arkitektur og indretning. Det resulterede i en indretning, som falder i mange danskeres smag, og derfor kan du måske bruge det som inspiration til hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ashe