Fremtiden for musik

Streaming af musik

De fleste, der lytter til musik nu til dags, gør det via en form for streaming-tjeneste. De mest populære streaming-tjenester er Spotify og Apple Music, som har sat sig tungt på markedet. Men hvordan ser fremtiden ud for, hvordan vi lytter til audio via streaming?

De fleste har længere været overbevist om, at musikstreaming er fremtiden, og størstedelen af dem, der manglede overbevisning, fik et skub i den rigtige retning, da Apple for nyligt valgte at pensionere iTunes:  , efter næsten to årtiers levetid.

Streaming er både nutiden og fremtiden. En rapport fra We Be Social og Hootsuite viste for nylig, at forbrugere over hele verden spenderede i alt 12 milliarder amerikanske dollars på digital musikstreaming i 2018. Her var der tale om en fremgang på otte procent sammenlignet med forbruget på 11,2 milliarder amerikanske dollars i 2017.

Men musikstreaming er meget mere end Apple Music og Spotify. JOOX dominerer fx lande som Hong Kong, Thailand og Indonesien, mens KKBox klarer sig fremragende i lande som Malaysia og Singapore. Dette skyldes blandt andet deres udvalg, som er baseret på deres brugere, og hvor de brugere bor henne. Det bliver spændende at følge fremtiden for musikstreaming helt tæt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ashe