Begynd at synge

Styrk virksomhedens effektivitet og få tid til kor

Oplever du også, at arbejdet stjæler al din tid og giver dig bekymringer – også i fritiden? Så vil vi foreslå, at du begynder at se på, hvordan du kan forbedre effektiviteten og driften i virksomheden, så du kan frigøre tid og eksempelvis begynde at gå til korsang, som er en fantastisk positiv og afstressende fritidsaktivitet.

På hjemmesiden https://www.preciofishbone.dk/ kan du for eksempel se, hvorledes du i din virksomhed kan styrke den interne kommunikation og rationalisere jeres interne arbejdsgange ved hjælp af et intranet eller udbygning af jeres administrative systemer. På https://www.preciofishbone.dk/ er der mange cases og dermed praktiske eksempler på, hvorledes virksomheder har effektiviseret og dermed styrket forretningen ved hjælp af de it-systemer og den software, som virksomheden tilbyder.

Korsang styrker din mentale styrke

At synge i kor er ikke alene en herlig aktivitet, som du kan nyde i den tid, du har fået frigjort ved at forbedre systemerne i virksomheden. Der er også undersøgelser der viser, at korsang styrker den mentale tilstand, og det er jo en god grund til at begynde på aktiviteten.

Det er ikke blot korsang, der har denne effekt – i det hele taget er det at deltage i nogle fælles aktiviteter med andre mennesker noget, der styrker vores sind. Men korsang og fællessang er særligt effektive i denne proces, fordi man er sammen om at frembringe noget i samværet, og ikke blot det at læse og drøfte en bog eller se en kunstudstilling.

Måske kan du bruge denne viden til at sætte gang i fælles koraktiviteter i virksomheden. Hvad med at etablere et virksomhedskor og få medarbejderne til at synge sammen? Så vil I ikke alene få styrket jeres systemer i virksomheden, I vil også skabe gode forudsætninger for at få det bedre, også på det mentale plan, i virksomheden.

Begynd at synge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ashe