Fremtiden for musik

Inspiration til udklædning fra dine ynglings musicals

Er du blevet inviteret til en kostumefest i nærmeste fremtid, eller er du ved at forberede dig på fastelavn, halloween eller en anden begivenhed, der lægger op til udklædning? I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan du kan klæde dig ud som hovedpersonerne fra forskellige musicals, som vi er vilde med.

Grease er altid en vinder

Grease er altid et populært valg, når det kommer til udklædning og det er ikke længe siden, at vi oplevede danske stjerner klædt ud som Sandy, Danny og alle de andre personer fra Grease.

Du kan gøre ligesom Silas Holst og Karina Frimodt og klæde dig ud som karaktererne fra Grease, der lægger op til mange forskellige muligheder. Du kan blive til en af de “pink ladies”, være smækker lækker i Sandys læder-look fra top til tå, sætte håret som Danny med hjælp af en paryk og sådan kunne vi blive ved. Der er masser af muligheder for at imponere med Grease, som aldrig vil gå af mode eller blive kedeligt.

Nobody puts baby in a corner

En anden musical klassiker er Dirty Dancing, og her kan du bringe firserne tilbage med et flot Baby-kostume. Det eneste du skal bruge er en lyserød kjole med et markeret skørt, som lægger op til at du giver den gas på dansegulvet og danser alle de forbudte trin.

Prikken over i’et ville være en brun, krøllet paryk, så du for alvor ligner Jennifer Grey, der har hovedrollen i Emile Ardolino-filmen fra 1987. Så handler det bare om at finde “(I’ve had) The Time of My Life” på Spotify og slå dig løs på dansegulvet. Lyder det ikke som en fantastisk ide?

Cheerleader fra High School Musical

Hvis du søger en musical fra nyere tid kan du i stedet vælge High Shool Musical med Zac Efron og Vanessa Hudgens i hovedrollerne. Her skal du bare bruge et cheerleader-kostume og nogle pomponer, som du nemt kan lave ved at rive nogle plastikposer itu.

Drømmer du om at være en arabisk prinsesse?

Aladdin har for nylig været aktuel i biograferne. Her kæmper gadedrengen Aladdin (Mena Massoud) for prinsessen Jasmins (Naomi Scott) hjerte og han får hjælp af Genie (Will Smith), som får publikum til at grine igen og igen.

Alle tre figurer er glimrende ideer til udklædning. Pigerne kan klæde sig ud som en arabisk prinsesse, mens gutterne kan gå efter kostumet som orientalsk prins. Det kan naturligvis også være omvendt, da der ikke er nogen der siger, at piger ikke kan klæde sig ud som en prins og at drenge ikke kan klæde sig ud som en prinsesse. Du kan også blæse folk bagover ved at troppe op som Genie. Lige meget hvad, er der tale om et højaktuelt musical tema, som du kan kaste dig ud i til den næste kostumefest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ashe