Fremtiden for musik

Lyde i naturen

Det er ikke blot en skøn ting at kunne høre god lyd derhjemme. Der er også mange andre steder, hvor man kan lytte til mange forskelige gode lyde, og et af disse steder er naturligvis ude i naturen. Naturen er lidt af en skattekiste, når det kommer til gode lyde, og det er en skattekiste, som man lige så godt kan gå på jagt i. Det kræver naturligvis, at man er villig til at tage en tur ud i naturen. Det er selvfølgelig godt, hvis man bor i nærheden af noget god natur – og hvis man ikke gør, så må man sørge for at tage enten bussen, cyklen eller bilen til et sted, hvor man kan komme ud for at høre alle de gode lyde. Det kræver igen også nogle gode sko. Man kan eksempelvis vælge nogle gode adidas sko – så er man i hvert fald klædt på med godt fodtøj, og det er naturligvis altid en forudsætning for at få en god tur i naturen.

Når man først kommer ud i naturen, så kan man hurtigt blive overrasket over alle de spændende og unikke lyde, der her i. Særligt hvis det ikke er noget, som man tidligere har lagt mærke til eller ikke har lyttet efter. Der kan med andre ord blive tale om en tur, hvor der virkelig er noget for alle sanser.

Giv dig tid i naturen

Det bedste er at give sig tid i naturen. Hvis man skal have sig en rigtig god oplevelse, så skal man give sig selv tid til at lytte til alle de gode lyde, der er. Hvis man er i en skov, så vil man ofte opleve, at man kan høre mange små fugle, der synger. Skoven er som regel også kendetegnet ved, at der er mange puslende lyde, og hvis man går stille og roligt rundt, så vil man opleve, hvordan det hele rører på sig. Jo mere stille, man selv er, jo større og mere berigende oplevelse kan man få ude i den danske natur.

Hvis man bor i nærheden af vandet eller havet, så kan det i sig selv også være en stor oplevelse. Der er altid rigtig mange lyde ved havet, og særligt når der er vind i luften. Det er en skøn oplevelse af lytte til bølgerne, og det kan man gøre på en hvilken som helst tid af året. Hvis det er efterår og vinter, så skal man selvfølgelig sørge for at have godt med tøj på. Det gælder om, at man ikke fryser, når man tager ud for at lytte til alle de mange gode lyde. Så har man i hvert fald varmen, og så går det hele bare meget bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ashe