Fremtiden for musik

Derfor bør man introducere lyd og musik fra barnsben

Lyd og musik bringer folk tættere på hinanden, om man spiller, danser eller synger for glæden, eller om man har store drømme. Lyden og alle dens former bringer lykke hos rigtig mange.

Hvis ens barn viser interesse for musikken, så er det måske værd at drage mod en nærliggende musikskole. De er ofte uvurderlige i lokalsamfundet og skaber helt specielle rammer for musikalsk og personlig udvikling hos de små.

Positiverne ved at starte i musikskole

For her er der mulighed for at teste, udvikle og afprøve en lang række discipliner. Uanset hvilket instrument der vælges, så vil man med sikkerhed få afprøvet tålmodighed, hukommelse, fokus og disciplin. Rytme er egentlig blot matematik, og så er det ren morskab at lufte kreativitet og motorik på instrumenter.

Børn har her et naturligt, socialt samlingspunkt, hvor der vil være rig mulighed for at få nye, ligesindede venner. Giv gerne den lille et nyt, smart sæt tøj fra kidsbrandstore.dk, og så vil de første caféaftner med sikkerhed blive oplevelser, der foreviges i langtidshukommelsen hos dem.

Forstærk de familiære bånd

Selvom lyden ikke er at finde i karrieren, så bruger mange voksne, der spiller på instrumenter, musikken som et afbræk fra en travl hverdag. Måske mange børn har det på samme måde, men med skolearbejdet. Selvom videnskaben endnu ikke har afklaret, om børn har lettere ved at lære instrumenter, så ved vi alle, det er under denne periode, man har mest tid til at øve sig. Mange ærgrer sig over at have givet op på interessen ved tegn på første, mindre modgang. Men lysten skal selvfølgelig være der.

Musik og lyd skal jo være sjovt! Og det er det især, hvis det bliver en ting for hele familien. Vær ikke bange for at investere i lydsystemer til hjemmet, for så er der mulighed for fjolleri og sang på stuens dansegulv. Måske er man ikke den stærkeste sanger, men det er ligegyldigt, om man har lyst til at lære at synge, eller om man allerede er operasanger.

Lyd skaber skønt humør, der er med til at udvikle forholdet mellem børn og forældre og er for mange en fælles interesse, der føres videre i årtierne, som følger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ashe