Fremtiden for musik

Giv dit hjem et musikalsk tvist

Hvis du er vild med god lyd og musik, kan du indrette dit hjem med inspiration fra musikkens verden på flere forskellige måder. Her ligger det lige til højrebenet at dekorere væggene med musikalsk kunst. Det kan du læse om nedenfor, hvor du også får andre ideer til at skabe en unik indretning derhjemme.

Dekorer væggene med musikinspiration

Du kan købe en billedramme eller flere rammer og hænge dem op et eller flere steder i huset. Det er fx blevet utroligt populært at lave billedvægge med flere forskelle former for vægkunst. Der kan du blande billeder med lyrik med vigtige sange i dit liv. Måske mødte du din kæreste til en koncert, eller måske har I “jeres sang”. Det kan også være at du har et eller flere idoler, som du ønsker at hænge op på væggen.

Naturligvis kan du også indramme billeder med instrumenter som guitarer, og andre interessante musikinstrumenter. Mangler du inspiration kan du søge på Google, YouTube eller måske tage en tur forbi Hard Rock Cafe.

Hæng dine nøgler op på Marshall

Hvis du elsker højtalere, kender du sikkert til mærket Marshall. Der findes Marshall-inspirerede nøgleophæng. Du kan købe en og hænge den op på væggen i din entre. Det vil uden tvivl skabe et imponerende førstehåndsindtryk, når folk træder indenfor hjemme hos dig.

Sæt et piano op i stuen

Har du godt med plads, kan du overveje at købe et piano. Det behøver ikke nødvendigvis være dyrt. Der er efterhånden mange hjemmesider, hvor du kan købe brugte ting. Faktisk behøver du ikke være god til at spille på piano for at købe et. Måske ønsker du blot dekoration. Det kan også være en god motivation til at lære at spille piano.

Skal du have et pink badeværelse?

Drømmer du om at indrette et “bubble gum” pink badeværelse i dit hjem? Det er en unik ide, som måske passer lige til dig. Her har vi lade os inspirere af “Pretty Basic” podcasten med de to amerikanske YouTubere Alisha Marie og Remi Cruz.

De to amerikanske YouTube-stjerner fik for nyligt et studie til deres podcast, og i den forbindelse indrettede de badeværelset med halvfemser vibes. Vi taler lavalamper og plakater af Britney Spears og andre popidoler. Du kan se en video på YouTube hvor de giver en tour af studiet inklusiv badeværelset.

Det kommer naturligvis an på hvad du er til og hvordan dit hjem er indrettet. Måske er det en god ide hvis du har et hjem med et gæstebadeværelse. På den anden side kan du risikere at blive træt af det, hvis dit primære badeværelse er lyserødt fra top til tå. Men du kan jo altid skifte indretningen igen.

Husk på at livet kun leves en gang, og derfor er det bare med at slå sig løs. Brug din fantasi til at indrette dit hjem med musikalsk kunst i entreen, stuen, badeværelset og andre steder i hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ashe